O solutie inedita de izolatie a castigat la Amsterdam competitia Green Challenge. Prezent la Picnic08 cu sprijinul Millennium Bank, Cotidianul va prezinta cele mai inovative solutii ecologice ale momentului.
Aflata in mod asumat sub semnul religiei verzi, editia Picnic din acest an a pus un pret de jumatate de milion de euro pentru tehnologia care va fi in stare sa dea mana de ajutor cea mai eficienta in salvarea planetei.

O alternativa ecologica la materialele de constructie sintetice existente in acest moment pe piata a primit cele mai multe puncte din partea juriului. Greensulate este un izolator rigid care va inlocui in cel mai scurt timp polistirenul expandat, un material de constructie deloc potrivit, care predomina insa in structura majoritatii cladirilor actuale. Greensulate, dezvoltat de o echipa de inventatori din SUA formata din Ed Browka, Eben Bayer si Gavin McIntyre, concureaza cu succes polistirenul, fiind o alternativa sanatoasa, ieftina si eficienta.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.