Ca sa aduca femeile din industria sexului pe calea cea buna, municipalitatea din Eindhoven le ofera acestora puncte pentru buna purtare ce se pot transforma in vouchere pentru cumparaturi.

Olanda incepe sa-si elimine treptat zonele in care favorurile sexuale se ofera contra cost. Municipalitatea din Eindhoven este pioniera in domeniul programelor menite sa reprofileze prostituatele si sa le deschida ochii spre alternative economice la cea mai veche meserie.

Noul program gandit de consiliul local din Eindhoven prevede ca femeile care sunt de acord sa se indrepte spre o alta cariera si sa adopte un stil de viata mai sigur vor primi puncte de buna purtare ce pot fi folosite pentru achizitionarea de haine de firma si mobila, scrie „The Independent“.

Pentru a incasa punctele, prostituatele trebuie sa ia parte la cursuri de constientizare care le vor ajuta sa-si rupa legaturile cu „pestii“ care le protejeaza si le exploateaza, la workshopuri si cursuri in care li se ofera orientare spre alte slujbe, mai ales ca majoritatea femeilor din industrie sunt si dependente de droguri grele.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.