In timp ce unii oameni fac imprumuturi de milioane de dolari sau isi fac credite pentru tot restul vietii, o femeie din Chicago a cumparat o casa, e drept abandonata, cu doar 1, 75 de dolari in urma unei licitatii desfasurate pe eBay.
Joanne Smith in varsta de 30 de ani, a castigat licitatia de pe eBay pentru casa abandonata din Saginaw, Michigan, cu o miza de doar 1.75 dolari. Pentru locuinta in cauza au mai fost inca 8 doritori insa ea a fost marea castigatoare a chilipirului.

"Bineinteles ca o sa incerc sa revand casa la valoarea ei reala" a declarat Joanne pentru The Saginaw News. "Nu am nici un plan sa raman in Saginaw".

In plus femeia a adaugat ca nu a vazut inca proprietatea si ca nici macar nu a vizitat vreodata Saginaw, regiune ce a fost afectata in ultima vreme de grave probleme economice.

Pe usa imobilului licitat este un afis prin care se arata ca se asteapta ca proprietarul sa-si ridice actele casei. Joanne Smith va trebui sa plateasca pe langa suma simbolica, o taxa de 850 de dolari catre stat, iar cel mai mult o va costa probabil sa curete iarba din curte.

The Saginaw News au marturisit ca inca nu au reusit sa dea de Southern Investments LLC, cei care si-au vandut casa pe eBay, in concluzie nu se stiu inca motivele acestei actiuni sau daca a fost doar o gluma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.