EPOS-lite este un concept extraordinar care, daca ar deveni candva realitate, pur si simplu ar schimba complet modul in care ne comportam intr-un restaurant.

Sa ne imaginam urmatorul scenariu. Vrem sa luam masa in oras si ajungem in restaurantul preferat. La intrare, cineva ne saluta respectuos si apoi ne indruma catre o masa libera. Ne asezam cat mai comod si pe masa gasim dispozitivele EPOS-lite, cate unul pentru fiecare client. Nu trebuie sa fluturam mainile pe sus in incercarea de a atrage atentia chelnerilor, sa vina cu meniurile sau sa preia comenzile.

Tot ce poate pregati restaurantul respectiv se afla in memoria EPOS-lite, un gadget cu display touchscreen care afiseaza orice meniu cu poze, descrieri, timpi de asteptare si preturi. Adica tot ce trebuie sa stii inainte sa comanzi ceva. Ne hotaram repede si selectam preparatele dorite. Pe un display special, bucatarii vad (via WiFi) tot ceea ce vor clientii si se pun pe treaba..

Click aici pentru galeria foto.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.