Cea mai mare conferinta de presa subacvatica, la care au participat 61 de jurnalisti, si cel mai scund adult, masurand doar 74 de centimetri, care a facut inconjurul lumii dupa ce a fost imortalizat alaturi de femeia cu cele mai lungi picioare (118,5 cm), sunt doar trei dintre recordurile noii editii a Guiness World Records (2009)
Acestora li se adauga cea mai batrana persoana din lume, americanca Edna Parker, in varsta de 114 ani si 115 zile, cel mai bogat actor, Samuel L. Jackson, care domina topul actorilor cu cele mai mari castiguri. Cea mai cautata vedeta pe internet este in continuare cantareata pop Britney Spears, al carei com­portament i-a asigurat "coroana" care ii apartinea ulterior lui Paris Hilton.

Extremele in ceea ce priveste lungimea nu au ocolit nici lumea animalelor - cel mai lung caine din lume este un copoi irlandez, Mon Ami von der Oelmhle, care masoara 2 metri si 32 de centimetri, in timp ce Heaven Sent Brandy, un Chihuahua de doar 15 centimetri, detine titlul de cel mai mic patruped.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.