Un nepalez in varsta de 49 de ani, care a trecut prin 24 de divorturi, a demonstrat ca in cazul lui a functionat pe deplin zicala conform careia speranta moare ultima. Dupa sapte ani de mariaj, el sustine acum ca cea de-a 25 casnicie are toate sansele sa fie pentru totdeauna
Ramchandra Katuwal, din orasul Khandbari, a sarbatorit recent cel de-al saptea an de mariaj cu cea de-a 25 sa sotie, declarand ca viata alaturi de Sharada este o "calatorie spre fericire".
Prima casatorie a avut-o la 26 de ani, cu cineva din acelasi sat, situat la 600 km de capitala Nepalului. De atunci el a trecut de la o casatorie dezastruasa la alta, toate cele 24 de sotii parasindu-l.

"Si a doua sotie a fugit, si a treia", a declarat el. In cei 16 ani de la prima casatorie, din succesiunea de sotii Katuwal a adaugat ca isi aminteste de noua dintre ele foarte bine. "Si cea de-a 24 a fugit, asa ca ma hotarasem sa nu ma mai insor". Dar decizia nu a tinut foarte mult, deoarece s-a recasatorit la scurt timp cu Sharada, actuala sa sotie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.