Daca pana acum glumeam pe seama taliei unui caine de companie sau ni se parea ca veterinarii exagereaza putin cand atrag atentia potentialilor stapani de patrupede ca ar fi bine sa isi aleaga un caine in functie de propriile dimensiuni si puteri, fotografiile urmatoare sunt cea mai buna dovada ca sfaturile in cauza au o baza reala
La o prima vedere, cainii uriasi din fotografiile pe care vi le prezentam par desprinsi din desenele animate, acolo unde Scooby Doo, de exemplu, indragitul caine-detectiv, nu numai ca este extrem de abil, dar are si inaltimea tinerilor din echipa cu care rezolva mistere. Nu stim exact ce si cat mananca un astfel de animal, putem doar sa ne imaginam ca ora mesei e primita cu extrem de multa agitatie. Care mai de care mai "rasat", cainii din imagini zambesc cu blandete in fata aparatului de filmat si par teribil de atasati de stapanii lor, semn ca rautatea unui caine nu are mai nimic de a face cu marimea sa.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.