La numai 11 luni cantareste 28 de kilograme si are ritmul cardiac specific unui copil de opt ani

Un copil din Columbia a luat in greutate intr-un timp record, de numai noua luni, 28 de kilograme, adica greutatea normala a unui copil de opt ani. Mama copilului, Milena Orosco de Agudelo a declarat ca fiul ei a inceput sa creasca, neobisnuit de mult, de la doua luni. Aceasta a spus ca din cazua marimii copilului nu-l poate imbraca in hainele fratilor mai mari si este nevoie sa poarte numai haine confectionate, foarte mari.

Copilul a trecut prin mai multe examene medicale care au sugerat ca acesta poate avea probleme la sistemul endocrin. Doctorii din Columbia incearca sa afle mai concret cum se poate ca un copil de unsprezece luni sa cantareasca greutatea normala a unuia de opt ani.

"A fost supus unor teste care au aratat ca are o malformatie a glandei tiroide. Dupa asta i s-a facut o cardiograma care a aratat ca ritmul inimii este al unui copil de opt ani, insa nu mi s-a spus cum de este posibi asa ceva" a mai spus Milena de Agudelo, citata de Telegraph.co.uk.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.