Un bebelus israelian care a fost declarat mort de catre medici 'a revenit la viata' luni, dupa ce a stat cateva ore in frigiderul morgii spitalului, din nefericire, acesta a supravietuit doar o zi, el fiind declarat mort din nou ieri dimineata..asteptam sa invie si a treia oara!
Nou-nascutul, care canta­rea doar 600 de grame la nastere, a petrecut cel putin cinci ore in morga spitalului pana in momen­tul in care parintii lui au venit sa-l ia ca sa-l inmor­manteze. Acestia au sesi­zat ca micuta se misca: "Am luat-o in brate si am vazut ca se misca. Nu ne-a venit sa credem la inceput, insa a prins-o de mana pe mama si a deschis gura", a declarat mama copilului, Faiza Magdoub, care are 26 de ani.

Bebelusul fusese declarat mort cu cateva ore inainte, dupa ce me­dicii de la spitalul Wes­tern Galilee din nordul Israelului au fost nevoiti sa ii provoace femeii un avort din cauza ca aceasta avea hemoragie interna. Faiza Magdoub era in a cincea luna de sarcina. "Nu putem explica ce s-a intamplat, din punct de vedere medical nu exista nici o explicatie. Cred ca a fost vorba despre un miracol", a declarat directorul adjunct al spitalului, Moshe Daniel. "Am infor­mat Ministerul Sanatatii si cred ca se va intocmi o comisie de ancheta. Spitalul a cerut o ancheta externa a cazului".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.