Pentru a veni in ajutorul celor chinuiti de bazaitul mustelor, un flagel ce apare in fiecare vara, ziarul britanic „Daily Mail“ a facut un top al celor mai eficiente metode in lupta cu acest dusman etern

Cunoaste-ti dusmanul!

Cheia victoriei este cunoasterea slabiciunilor inamicului. De exemplu, mustele nu pot decola „in curba“, zburand in linie dreapta primii centimetri. Asta inseamna ca lovitura trebuie orientata in directia in care priveste „victima“. Iar creierul primitiv nu-i permite sa reactioneze decat la o singura amenintare. Sfatul specialistilor: loviti cu doua ziare, din directii diferite. Surpriza e garantata.

Arsenalul invingatorilor

Prima arma prezentata este aspiratorul, forta de aspiratie trebuind insa combinata cu atacul surpriza, pentru a le insela vigilenta. Din categoria artelor martiale vine banda elastica, cu care puteti nimeri si cele mai mici tinte de pe tavan. Spray-urile cu insecticid pot fi inlocuite cu succes cu spray-ul de par, care le paralizeaza aripile, sau o solutie de apa si detergent de vase, care le afecteaza sistemul respirator. La categoria capcane, aveti de ales intre plantele carnivore si hartia de prins muste, preferata de majoritatea oamenilor.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.