O egipteanca in varsta de 27 de ani a nascut sambata septupleti, intr-un spital din orasul Alexandria, au anuntat membrii familiei sale

Starea sanatatii Ghazalei Khamis a fost apreciata drept buna, desi femeia a pierdut mult sange din cauza operatiei de cezariana, a precizat Emad Darwish, directorul Spitalului El-Shatbi, unde a avut loc nasterea. Nou-nascu- tii, patru baieti si trei fete, cantaresc intre 1,45 si 2,8 kilograme si se afla cu totii intr-o conditie stabila.

Cei sapte copii au fost plasati in incubatoarele a patru spitale diferite, care au sectii speciale pentru ingrijirea copiilor nascuti prematur. Cezariana a fost facuta in cea de-a opta luna de sarcina. Ghazala Khamis, care mai are trei fete, urmase un tratament de fertilitate pentru a incerca sa faca un baietel, a mai spus medicul egiptean.

Tot sambata, o irakianka a carei identitate nu a fost facuta publica a dat nastere unor sextupleti, dar doi dintre micuti au murit, deoarece spitalul in care au vazut lumina zilei nu a avut conditii sa-i ingrijeasca. Unele ziare irakiene au scris ca nasterea a sase gemeni constituie o premiera pentru aceasta tara.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.