Unele femei isi doresc atat de mult sa devina mame, incat atunci cand li se trezeste instinctul matern nu mai tin cont de nimic. O indianca nu s-a gandit ca ar fi prea batrana cand a nascut la 70 de ani, iar o britanica de 254 kilograme si-a pus viata in pericol cand s-a hotarat sa pastreze tripletii. Si o egipteanca de 27 de ani poate fi considerata o supermama, dupa ce a nascut, zilele trecute, sapte copii

A nascut septupleti perfect sanatosi

O egipteanca de 27 de ani a nascut sambata sapte copii. Femeia, deja mama a trei fete, a decis sa urmeze un tratament de fertilizare pentru a aduce pe lume un baietel. Insa tanara si sotul sau au fost de-a dreptul socati cand au aflat ca au sapte copii, patru baieti si trei fete. Bebelusii cantaresc intre un kilogram si jumatate si aproape trei kilograme si sunt tinuti in incubatoare speciale. Desi micutii sunt sanatosi, medicii sunt sceptici, sustinand ca o astfel de nastere este rara, iar sansele ca toti bebelusii sa supravietuiasca sunt mici.

Cantarea 254 kg cand a ramas gravida

Leanne Salt a devenit cea mai grasa mama din lume care a nascut tripleti, anunta News of the World. Desi, cand a aflat ca este gravida, medicii au avertizat-o ca o sarcina i-ar pune viata in pericol atat ei, cat si copiilor, din cauza greutatii sale de 254 de kilograme, Leanne si-a dorit atat de mult sa devina mama incat a hotarat sa riste si sa duca sarcina la capat. Astfel, ea a adus recent pe lume tripleti, doua fetite, Deanna si Daisy, si un baiat, Finlee. Sarcina sa a fost planuita in cel mai mic amanunt si a fost monitorizata atent, iar la operatia de cezariana a participat o echipa medicala de 68 de persoane.

A avut gemeni la 70 de ani

Omkari Panwar (70 de ani) din India, care luna trecuta a nascut gemeni, devenind astfel cea mai batrana mama din lume, e foarte incantata de baietelul sau. Cand vine insa vorba despre micuta, indianca spune ca aceasta e o pacoste. Panwar mai are doua fete, nascute in tinerete, si isi dorea un baiat pentru ca numele familiei sa fie dus mai departe. Astfel, femeia a imprumutat 6.000 de euro pentru a urma un tratament ca sa ramana gravida.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.