TRAGEDIE. Neatentia si inconstienta se pot plati cu viata. Un bebelus, de doar 11 luni, a murit intr-un grav accident rutier provocat chiar de tatal sau
Barbatul, in varsta de 21 de ani, isi luase permisul de conducere in urma cu o luna si plecase impreuna cu familia la o plimbare cu masina adusa din Italia. Proaspatul sofer se afla in autoturism impreuna cu sotia, copilul si bunica acestuia, cand, intr-o clipa de neatentie si la o viteza de peste 100 de kilometri la ora, a intrat cu masina intr-un cap de pod. In timpul impactului puternic, micutul a fost proiectat prin parbriz, chiar din bratele bunicii, si a murit pe loc. Ceilalti pasageri au scapat doar cu niste zgarieturi. Anchetatorii l-au gasit pe copil strivit, sub ramasitele masinii. Politistii au testat alcoolemia soferului, insa rezultatul a fost negativ. Barbatul va fi cercetat pentru ucidere din culpa.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.