Potrivit legii pentru tulburarea linistii publice, daca sunt reclamati la politie, amorezii prea galagiosi risca amenzi de pana la 400 de lei
Exasperati de sunetele de natura sexuala care tulburau frecvent linistea in bloc, cativa vecini ai unui cuplu tanar din Capitala au incercat sa impuna o noua regula pe scara respectiva. Ei au lipit langa avizier un afis prin care sugereaza ca, in intervalul 23.30 - 06.30, "gemetele si tipetele de natura sexuala sa se desfasoare in mod silentios", in asa fel incat ceilalti locatari sa se poata odihni. Cazul nu este, insa, unul izolat. Cel mai adesea, deranjati in mod deosebit de "activitatile" nocturne ale tinerilor sunt cei mai putin tineri. Impotriva celor care sunt prea galagiosi in timpul actului sexual se poate aplica, teoretic, legea 61/1991 pentru tulburarea linistii publice. Aceasta prevede amenzi de pana la 400 de lei. "Pana acum nu s-a dat nicio amenda pentru sunete sexuale pentru ca ne este foarte greu sa stabilim provenienta zgomotelor. Dar cei care se confrunta cu astfel de situatii pot sa sune la politie, iar un echipaj se va deplasa la fata locului", ne-a spus Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei. Pana una, alta, tinerii pot sa-si exprime nestingheriti placerea in timp ce fac amor, chiar si la ore tarzii din noapte, spre exasperarea vecinilor mai varstnici.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.