Tanara, frumoasa, inteligenta, indragita de toti cei din jurul ei. Dupa ani de cautari si deziluzii in dragoste, intr-o zi care nu anunta nimic deosebit, a intalnit marea iubire a vietii sale, barbatul pe care-l cauta fara sa stie, cel alaturi de care se putea vedea traind o viata
Amandoi simteau ca nimic nu e pur si simplu, o descoperire a altuia, cat o regasire a unei parti din sine. La numai doua saptamani, o cere si spune „da” din toata inima, multumind Universului pentru darul minunat pe care, dintre toti oamenii, i l-a oferit tocmai ei. „Oare ce-am facut sa-l merit?”, se intreaba. „Intr-adevar, e prea frumos sa fie adevarat. Ce conteaza? L-ai gasit, bucura-te! Dar viata e colturoasa si ce ti-a dat cu o mana iti ia cu doua. Fericirea asta nu e pentru tine. Cateva zile dupa nunta, realitatea te paleste in moalele capului: ai cancer de san”.
Un caz real
Cea despre care e vorba se numeste Gabriela Ivan. Are 35 de ani si, intr-o zi de decembrie, in urma unei operatii de extirpare a unui nodul de 2,5 cm din tesutul sanului, i se aduce la cunostinta ca e bolnava de cancer, stadiul 2, gradul 4. Stadiul este determinat de marimea si intinderea tumorii, de la stadiul unu care inseamna mai putin de un centimetru, la stadiul patru, cand tumora cuprinde tot corpul. Gradul indica nocivitatea celulei canceroase, patru insemnand celule extrem de slab diferentiate, cele mai rezistente, cu un ritm rapid de dezvoltare. „Socul vestii m-a aruncat intr-un cosmar care imi va chinui deopotriva trupul si sufletul. Din dorinta de a trai cat mai mult timp posibil iubirea pe care tocmai am intalnit-o, am decis sa lupt cu toate mijloacele pe care le am la dispozitie”.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.