Urmand scenariul peliculei ''Awake'', un tanar din India, despre care medicii credeau ca este mort, s-a trezit exact in timp ce medicii se pregateau sa-i faca autopsia

Ce-i drept, spre deosebire de filmul mentionat, barbatul a putut sa scoata cateva sunete inainte ca doctorii sa apuce sa faca prima incizie care, tinand cont de faptul ca vorbim de o autopsie, i-ar fi fost fatala. Tanarul, in varsta de varsta de 19 ani, a ''decedat'' in urma unei busculade in care si-au pierdut viata peste 150 de persoane.

"Cand m-am trezit, m-am vazut in mijlocul mai multor cadavre carora urma sa li se faca autopsia", a declarat barbatul pentru cotidianul Times din India, citat de ziare.com.

Medicul Sat Pal Aggarwal a dat totusi asigurari ca au fost facute verificari pentru a se vedea daca victimele sunt in viata. Sugeram ceva mai multa atentie pe viitor pentru ca, vorba aia, o viata are omul.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.