Aluzia este evidenta - Mercedes-ul SLR preparat de cei de la Hamann se vrea un "vulcan" al soselelor.

Cei de la Hamann spun ca SLR MCLaren este unul dintre cei mai impresionati bolizi actuali, dar supercar-ul este pus in umbra de cea mai noua creatie a lor - Hamann Volcano.

La extrem: Hamann Volcano pe baza lui Mercedes SLRVolcano este practic cea mai inspirata interpretare a celor de la Hamann asupra bolidului celor de la Mercedes. Inginerii au reusit sa imbunatateasca performantele V8-ului de 5,4 litri care dezvolta 626 CP si 780 Nm in versiunea de serie. Prin cateva modificari la softul de gestiune electronica a motorului, prin reproiectarea galeriilor de evacuare si prin adaugarea unei noi pompe de apa s-a ajuns la o putere maxima de 700 CP, cuplul maxim ajungand la valoarea de 830 Nm la doar 3.300 rpm.

La extrem: Hamann Volcano pe baza lui Mercedes SLR
Cu aceste noi caracteristici ale propulsorului, Hamann Volcano, accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 3,6 secunde si ajunge la o viteza maxima de 348 km/h, adica cu 14 km/h mai mult decat versiunea standard SLR McLaren si cu 11 km/h mai mult decat modelul SLR 722 Mclaren.

La extrem: Hamann Volcano pe baza lui Mercedes SLR


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.