Tunerul PPI Automotive design a pregatit un kit impresionant pentru Audi Q7, de fapt un facelift al unui proiect mai vechi.

Audi Q7 by PPICe atrage in primul rand atentia la modelul ICE bazat pe Audi Q7 este kitul de caroserie. Designerii de la PPI au montat un nou spoiler fata, mai agresiv, praguri si un nou spoiler spate care integreaza patru tevi de esapament si un difuzor de aer. De mare efect sunt aripile proeminente ale rotilor, care au facut ca latimea masinii sa creasca cu 100 mm. Capota este facuta din fibra de carbon, la fel ca si eleronul de deasupra lunetei.

Audi Q7 by PPIPentru doritori, PPI pune la dispozitie o serie de repere sport, cum ar fi evacuare speciala, filtru de aer sport, care impreuna cu un mic "retus" la managementul electronic pot creste puterea oricarui propulsor Audi cu pana la 47 CP. Dar e posibil sa vreti sa mai asteptati...asta pentru ca inginerii PPI lucreaza la o versiune supraalimentata a V8-ului de 4,2 litri pe care vor sa-l duca la 600 CP. In acest caz viteza maxima este estimata la 295 km/h, iar acceleratia 0-100 km/h la 5,9 secunde.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.