Gemballa este unul dintre cei mai exotici tuneri de Porsche si ne arata de ce este considerat asa cu noul Avalanche GTR Evo R.

Bolidul cu personalitate imprumutata: Gemballa Avalanche GTR Evo R!Tema pentru acest kit de tuning a fost fara indoiala Carrera GT, cel mai puternic model de strada Porsche. Gemballa a modificat blocurile optice ale lui 911 pentru a semana cu cele de la Carrera GT si a inserat cele patri tevi de esapament in spoilerul spate, tot in stilul Carrera GT. In rest, un eleron mare, praguri cu prize de aer, capota modificata si nu in ultimul rand combinatia de alb cu negru fac tot deliciul unei masini "condamnate" sa atraga atentia, indiferent in ce companie ar fi...

Bolidul cu personalitate imprumutata: Gemballa Avalanche GTR Evo R!Turbinele originale au fost inlocuite cu unele noi, pistoanele de asemenea, la fel si bielele, astfel incat cilindreea sa creasca la 3,8 litri. Rezultatul? 850 CP si 935 Nm transmisi la sol prin intermediul rotilor de 19 inch. Suspensia beneficiaza de noi amortizoare, bare antiruliu si geometrie modificata.

Despre performante nu s-a spus nimic, dar cei 850 CP garanteaza ca nu trebuie sa fii usor de impresionat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.