Desi nu sunt foarte cunoscuti, germanii de la Delta 4x4 dovedesc ca SUV-urile nu au secrete pentru ei.

Tunerul a prezentat la Salonul de Tuning de la Essen proiectul Dune, dezvoltat pe baza lui Jeep Grand Cherokee. Germanii au creat un kit de exterior agresiv care subliniaza latura dura a masinii.

Grand Cherokee de sub 5 secunde de la Delta 4x4Inginerii au modificat managementul electronic al propulsorului, au montat un filtru de aer sport si au umblat putin si la sistemul de evacuare asa ca motorul a ajuns sa dezvolte 499 CP. Cei de la Delta sustin ca masina poate atinge 100 km/h in mai putin de 5 secunde. De admirat este faptul ca face asta in conditiile in care specialistii au montat si un kit care inalta masina cu 100 mm.

Grand Cherokee de sub 5 secunde de la Delta 4x4
Jantele sunt unele speciale, de 23 de inch, incaltate cu pneuri Continental Cross Contact. Pentru situatiile limita in teren accidentat, cei de la Delta ofera si un troliu, desi e greu de crezut ca cineva ar face offroad serios cu o masina tunata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.