Tunerul MTM a modificat serios un Bentley Continental GTC transformandu-l, spun ei, intr-unul dintre cele mai rapide cabriolete din lume.

Dezvoltat sub denumirea de Birkin Edition, cabrioletul britanic a suferit modificari ale propulsorului W12 de 6 litri, care dezvolta in varianta de serie 560 CP si 650 Nm. Dupa ce inginerii MTM au reprogramat sistemul de gestiune electronica a motorului, acesta a ajuns sa dezvolte 635 CP si 780 Nm. Mai mult chiar, inginerii au reusit sa obtina dupa alte cateva modificari, in special de electronica, 650 CP si 795 Nm.

In aceste conditii, Continental GTC accelereaza de la 0 la 100 km/h in 4,2 secunde, fata de cele 4,8 secunde necesare variantei de serie. MTM planuieste un test de viteza maxima pe circuitul de la Nardo.

Cei de la MTM au mai umblat si la esapamentul lui GTC, pentru un sound mai agresiv, au schimbat jentile cu unele de 22 de inch si au coborat garda la sol a masinii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.