Sportec a vrut sa le arate celor de la Porsche ca puteau face mai mult pentru 911 Turbo.

Deja o referinta printre cei ce adora categoria supercar, 911 Turbo arata cu ajutorul tunerilor ca poate si mai mult.
Sportec a pregatit un kit special pentru Turbo si nu ma refer la cel estetic, care nu atrage prea mult atentia. Adevaratele modificari sunt sub ceea ce se vede. Sportec a schimbat cele doua turbocompresoare, a montat un ambreiaj sport, un nou filtru de aer si a schimbat esapamentul.
In acest fel s-a ajuns la diferente destul de mari fata de versiunea de serie. Puterea a crescut de la 480 CP la 580 CP, iar cuplul maxim de la 620 Nm la 765 Nm. Ce inseamna asta pe sosea? Pai inseamna ca masina accelereaza pana la 100 km/h in 3,4 secunde (cu 0,5 secunde mai putin fata de versiunea de serie) si ajunge la 338 km/h.

Toate aceste modificari costa cam 21.000 de euro, nu exagerat de mult avand in vedere pretul de vanzare al unui 911 Turbo.

Sportec mai ofera si jante de 19 sau 20 inch, suspensie care coboara garda la sol cu 20 mm, pedalier din aluminiu si capitonare cu Alcantara pentru interior.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.