Inspirati de forma coupe-ului Z4 M si de motorul fostului M3 de sub capota, cei de la AC Schnitzer si-au zis ca se poate si mai mult.

Kitul, denumit Profile, impresioneaza in primul rand din punct de vedere estetic, caroseria vopsita in doua culori atragand atentia asupra elementelor de caroserie cum ar fi capota cu prize de aer, jantele de 20 de inch sau pragurile robuste. Spatele a fost cel mai modificat, designerii plasand pe capota un eleron frumos integrat, si patru tevi de esapament cu o alta forma, incastrate la extremele difuzorului de aer.

BMW Z4 M by AC SchnitzerSi motorul cu 6 cilindri in linie a fost luat in vizor, puterea acestuia fiind marita de la 343 CP la 350 CP/8.000 rpm, prin inlocuirea filtrului de aer cu unul sport si prin modificarea electronicii. Nu e deloc o crestere impresionanta, dar cei de la AC Schnitzer promit ca se va resimti la capitolul dinamica, cu atat mai mult cu cat a fost schimbat si raportul final de transmisie. La asta se adauga sistemul Short Shift, care permite schimbarea mai rapida a treptelor.

BMW Z4 M by AC Schnitzer

Interiorul a primit scaune sport, pedalier din aluminiu si alte elemente de tuning din oferta AC Schnitzer.

Si inca ceva. AC Schnitzer a scos limitarea electronica a vitezei maxime. Nu au spus insa cam la ce viteza poate ajunge masina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.