Inginerii tunerului german Nothelle au avut curiozitatea sa afle pana unde pot duce propulsoarele celor de la Audi.

Nothelle se lauda cu 40 de ani de experienta in domeniul tuningului si cu o bogata experienta in sporturile cu motor. Ultima lor creatie este un kit complet pentru Audi TT la care au folosit cam tot ce au invatat pana acum.
La nivel estetic este vorba de un spoiler fata format din trei bucati, grile de aerisire mai agresive, praguri laterale, spoiler spate cu tevi de esapament integrate si eleron, atat pentru coupe, cat si pentru roadster.
Pentru a imbunatati tinuta de drum, cei de la Nothelle au montat amortizoare sport, cu trei niveluri de setare, care coboara garda la sol cu 25 mm.

Ce faci la aniversarea a 40 de ani de tuning? Un Audi TT de 520 CP!

Partea cea mai interesanta se refera insa la propulsoare. Motorul de 2 litri TFSI, care dezvolta 200 CP in versiunea de serie, poate fi convins sa urce la 240 CP printr-un simplu chiptuning, iar daca clientul ii lasa pe ingineri sa desfaca motorul si sa-l modifice, se ajunge la 330 CP si o crestere a cuplului motor cu 120 Nm.

Ce faci la aniversarea a 40 de ani de tuning? Un Audi TT de 520 CP!Cu motorul V6 de 3,2 litri se pot face si mai multe. Inginerii ii pot duce puterea maxima la 520 CP si cuplul la 635 Nm prin modificari interne majore, iar aici se include si grefarea a doua turbocompresoare. Operatia se poate face atat pentru modelele echipate cu cutii manuale, cat si pentru cele cu cutia DSG. Pentru a face pe deplin utilizabili cei 520 CP, ambreiajul este modificat si raportul final de transmisie este schimbat.

Nothelle recomanda pentru acest kit, dar nu numai, jantele Novedra IX, de 20 de inch, in mai multe variante de finisare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.