Nemtii de la Je Design au propria viziune despre facelift-ul lui Touareg.
Cei de la Je Design s-au ocupat putin de versiunea cu facelift a modelului Touareg, atat la nivel estetic cat si la nivel tehnic. Kitul de caroserie include spoiler fata redesenat, cu cate doua proiectoare de ceata pe fiecare parte, spoiler spate cu difuzor de aer si patru tevi de esapament si praguri laterale cu prize de aer integrate.
Kit de tuning pentru TouaregInginerii de la Je Design pot face oferi si cresteri de putere pentru toata gama de propulsoare turbodiesel ale SUV-ului german. Motorul de baza, de 2,5 litri, ajunge sa dezvolte 206 CP, de la 174 CP cat are varianta stock, iar V10-ele de 5 litri se lauda cu 352 CP si 855 Nm, adica cu o crestere de 39 CP si 105 Nm. Pentru versiunile echipate cu suspensie pneumatica, Je Design ofera un modul electronic care permite scaderea garzii la sol cu 35 mm. Daca proprietarul prefera amortizoarele originale isi poate monta alte arcuri, mai scurte, care permit coborarea masinii cu 30 mm. Cei de la Je Design spun ca in curand vor pune la punct si un kit mai spectaculos - "Wide Body".
Kit de tuning pentru Touareg


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.