Racing Dynamics a pregatit un kit de tuning pentru noua Serie 5.

Noul BMW Seria 5 a fost lansat acum aproape 5 saptamani, iar tunerii au trecut de atunci la treaba. Probabil toti cei care au mai pregatit vreodata un kit de tuning pentru un model BMW lucreaza serios in aceste zile, cu speranta de a fi primii. Si adevarul este ca au pentru ce lucra. Noul Seria 5 este mult mai elegant decat predecesorul si fara forme ciudate care sa dea batai de cap departamentelor de design ale tunerilor.

BMW Sria 5 by Racing Dynamics

Racing Dynamics sunt printre primii care vin cu noutati, cu toate ca acestea sunt deocamdata la nivel declarativ. Tunerul a stabilit insa ce poate face cu designul noului model, dar si cu motorizarile acestuia. Se ofera modificari pentru cele mai puternice propulsoare, ambele pe benzina. Astfel, motorul V8 biturbo de pe modelul 550i poate fi dus pana la o putere maxima de 620 CP cresterea fata de versiunea de serie fiind de aproximativ 50%. La acest pachet se ofera o suspensie sport, diferential blocabil si discuri de frana capabile sa suporte temperaturi de pana la 8000 Celisius. Cu acest nivel de putere, viteza maxima ajunge la 340 km/h.

Pentru modelul 535i modificarile duc la obtinerea unei puteri maxima de 410 CP, cu aproximativ 30 de procente mai mult decat versiunea de serie. Surplusul de putere face ca sprintul 0 - 100 km/h sa poata fi realizat in doar 5,3 secunde, cu aproape o secunda mai rapid decat modelul oficial.

La nivelul designului nu se cunosc foarte multe detalii, dar se poate observa un difuzor de aer cu 4 tevi de espament incorporate.

Sursa: BMWblog via Worldcarfans


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.