Novitec Rosso a pregatit un kit complex, cu rezultate pe masura, pentru Ferrari Scuderia.

Ferrari Scuderia Edizione 747 by Novitec RossoFerrari 430 are deja un inlocuitor, dar Scuderia - cea mai puternica versiune a acestui model - ramane in centrul atentiei pana cand 458 Italia va furniza o versiune asemanatoare. Cei de la Novitec Rosso si-au spus ca nu e cazul sa uite atat de repede de Scuderia si au pregatit un kit extrem. Care starneste probabil admiratia pana si inginerilor Ferrari.

Ferrari Scuderia Edizione 747 by Novitec RossoFara pre amulte menajamente, V8-ul aspirat, de 4,3 litri, care produce in mod normal 510 CP si 430 Nm a primit doua compresoare de supraalimentare care i-au dus puterea maxima la valori de vis: 747 CP/8.500 rpm si 738 Nm/6.300 rpm. Ca urmare, performantele sunt foarte bune, acceleratia 0 -100 km/h fiind aproape aceeasi cu cea a noului 458 Italia - 3,4 secunde. Viteza maxima a bolidului, numit Edizione 747 este de 351 km/h.

Ferrari Scuderia Edizione 747 by Novitec RossoJantele sunt unele de 20 de inch, iar suspensiile au primit amortizoare si arcuri sport, garda la sol fiind redusa cu aproximativ 30 mm. Podeaua masinii a fosr redesenata pentru a directiona mai eficient aerul catre compartimentul motor. Clientii pot opta (si chiar era nevoie) pentru un sistem hidraulic care ridica caroseria la nivelul puntii fata, scopul fiind acela de a trece fara lovituri peste limitatoarele de viteza sau peste denivelari mai pronuntate.

Ferrari Scuderia Edizione 747 by Novitec Rosso
Sursa: Carscoop


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.