VW a dat lovitura printre tinerii pasionati de masini sport, iar tunerii au dat lovitura cu VW Scirocco.
HS VW SciroccoO rupere de ritm. Asta pare sa fie Scirocco pentru Volkswagen. Un model desenat pasional, in conditiile in care toate celelalte modele VW par departajate doar de dimensiuni. Normal ca Scirocco a atras imediat tinerii pasionati de sport auto si nu neaparat prin rezonantele numelui, ci mai ales prin design.
HS VW SciroccoTunerii sunt probabil la fel de incantati ca iubitorii de hothatch-uri carora deja le place Scirocco asa cum e. Multi tuneri pregatesc tot felul de kituri de exterior si tehnice pentru acest model special produs de VW, dar sunt cativa care s-au prezentat deja cu programul de modificari. De exemplu, HS Motorsport, care vine cu un kit de exterior discret, bazat in principal pe modificari la nivelul spoilerului fata si al celui spate, care integreaza acum 4 tevi de esapament si un difuzor de aer. Jantele de 20 de inch completeaza imaginea de sportivitate, iar modificarile operate propulsorului de 2 litri TSI asigura distractia pe drum. In mod normal, motorul turbo de 2 litri produce 200 CP, dar cu ajutorul unei admisii si a unei evacuari mai performante, propulsorul ajunge sa produca 290 CP.
HS VW Scirocco
Pentru a folosi cat mai eficient cei 290 CP, HS Motorsport propune o suspensie si mai joasa, franele Brembo completand ansamblul.
Tunerul sustine chiar ca, pentru cei ce doresc ceva si mai extrem, pot pune la dispozitie un kit care mareste puterea maxima a motorului pana la 320 CP.
Sursa: WCF


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.