VW s-a prezentat la SEMA cu un Passat CC de 311 CP.

VW Passat CC - Tuning de bun gust si peste 300 CPSalonul de tuning de la SEMA este o ocazie pentru a vedea cum isi imagineaza producatorii un kit de tuning pentru propriile modele. Cum SEMA este un "must see" pentru toti pasionatii de modificari, fie ele de design, tehnice sau de echipamente, constructorii prezinta de obicei kituri mai mult sau mai putin complexe, desenate in casa, pentru anumite modele pe care le considera de impact si care se preteaza la asa ceva.

VW Passat CC - Tuning de bun gust si peste 300 CPVolkswagen America a prezentat, la SEMA, Passat CC Eco Performance Concept, model care a primit (spre deosebire de multe masini prezentate in special de tunerii americani) un kit exterior de bun gust. Acesta consta intr-un spoiler fata modificat, cu prize de aer supradimensionate, praguri modificate, spoiler spate cu difuzor de aer si evacuari sport.

VW Passat CC - Tuning de bun gust si peste 300 CPInteriorul a primit scaune sport, insertii de aluminiu si coloristica mai sobra.

Motorul pe care s-a lucrat este cel de 2 litri TSI, care dezvolta in mod normal 200 CP. Inginerii VW au inlocuit turbocompresorul de serie cu unul care permite 3 nivele de performanta. Primul nivel este cel ECO si vine cu 222 CP si 320 Nm. Al doilea nivel, GT, ofera 252 CP si 363 Nm, iar in versiunea cea mai puternica motorul dezvolta 311 CP si 424 Nm.

Passat CC Eco Performance Concept dispune de suspensie sport, cu arcuri si amotizoare speciale, de la H&R, iar franele provin de la Brembo.

VW Passat CC - Tuning de bun gust si peste 300 CP


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.