Dupa ce prima generatie nu a oferit nici un propulsor diesel, SUV-ul nipon dispune acum de trei motorizari, doua turbodiesel si una pe benzina.
Pana acum, a doua generatie a lui Outlander putea fi comandata doar cu motorul turbodiesel de 2 litri si 140 CP preluat de la Volkswagen. La Salonul Auto de la Frankfurt, cei de la Mitsubishi vor introduce doua noi motorizari, mai puternice.

Doua noi motoare performante pentru Mitsubishi Outlander
Este vorba de un turbodiesel de 2,2 litri, care dezvolta 156 CP la 4.000 rpm si un cuplu maxim de 380 Nm/2.000 rpm, imprumutat de la grupul PSA Peugeot-Citroen. Acest motor va fi cuplat la o transmisie manuala cu sase trepte.
Al doilea motor ce va fi introdus, este unul pe benzina, dezvoltat de Mitsubishi. Acesta este alimentat cu benzina, are o capacitate de 2,4 litri si livreaza 170 CP la 6.000 rpm, cuplul maxim fiind de
232 Nm/4.100 rpm. In combinatie cu acest motor se ofera o transmisie manuala cu cinci trepte sau una cu variatie continua cu sase raporturi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.