Germanii au luat o decizie care va intrista multi dintre fanii BMW.

V-am anuntat ieri ca BMW planuieste sa intre in liga supersport, cu un bolid ecologic. Ei bine, aceasta decizie are un pret. Unul destul de mare din punctul de vedere al fanilor.

BMW renunta la superbul CS!Inca de anul trecut BMW avea intentii serioase sa intre in competitia coupe-urilor premium cu patru usi, alaturi de Porsche Panamera si Aston Martin Rapide, pentru a concura in segmentul initiat de Mercedes cu modelul CLS. Din pacate, germanii au anuntat ca CS Concept nu va vedea niciodata productia de serie, BMW preferand sa investeasca in tehnologiile hibride si in programul Efficient Dynamics.

BMW renunta la superbul CS!Conceptul CS este unul foarte apreciat de public prin prisma designului extrem de elaborat care exprima agresivitate, eleganta si complexitate in acelasi timp. Acum ceva timp se credea chiar ca Seria 7 ar putea prelua o mare parte din ideile stilistice ale lui CS. Germanii au anuntat apoi ca CS va intra in productia de serie asa cum este (la nivelul exteriorului) ca primul coupe cu patru usi al marcii. Acum se pare ca s-au razgandit si nu este chiar greu de inteles de ce. Ca si ceilalti producatori auto, BMW a inregistrat scaderi importante ale vanzarilor, asa ca bavarezii nu-si mai permit sa investeasca bani intr-un model de nivelul lui CS, in conditiile in care previziunile pentru cifrele de vanzari ale masinii nu sunt deloc incurajatoare.

BMW renunta la superbul CS!

BMW renunta la superbul CS!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.