Dacia a lansat pe piata romaneasca noua versiune Logan MCV la preturi incepand de la 8.400 de euro, cu TVA, pentru versiunea de baza Ambiance.

Dacia a lansat Logan MCV facelift, de la 8.400 euroPretul noului model este cu 200 de euro mai mare decat al versiunii anterioare.

Comenzile vor fi primite incepand cu 29 octombrie, pe 7 noiembrie va incepe campania publicitara, iar pe 13 noiembrie vor incepe livrarile.

Pana la sfarsitul lui noiembrie noul automobil va fi disponibil pe cele 40 de piete pe care este prezenta marca Dacia.

Dacia a lansat Logan MCV facelift, de la 8.400 euroDisponibil in trei versiuni de echipare, Ambiance, Preference, Laureate, noul MCV poate fi echipat cu ABS, EBD si AFU, iar in dotarea standard dispune de coloana de directie reglabila pe inaltime, o consola de bord noua, bloc optic marit si patru culori noi, gris basalte, bleu electrique, bleu extreme si noir nacre.

Noul MCV are un spatiu de depozitare in interior de 54 de litri, spatiul total disponibil fiind de 700 de litri pentru versiunea cu cinci locuri si de 2.350 de litri pentru versiunea cu doua locuri.

Automobile Dacia a comercializat in ultimii doi ani de la lansarea modelului si pana in prezent 170.000 de unitati Logan MCV, din care 35.000 pe piata din Romania.

Dacia a lansat Logan MCV facelift, de la 8.400 euro

Sursa: Wall-Street

Citeste si alte articole pe Wall-Street:

1. Radacini Motors a vandut anul acesta 27 Cadillac, 18 Hummer si 4 Corvette
2. Peugeot lanseaza anul viitor 3 modele noi in Romania
3. Romanii prefera sa cumpere masini cu plata pe loc


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.