Auto21 Octombrie 2008de Dan Damian

Lectura de un minut

Inaintea debutului oficial pe piata, noul Renault Megane va putea fi condus de pasionati in cel mai nou NFS - Undercover.

Noul Renault Megane Coupe star in Need For Speed Undercover!Inca de la aparitia primelor fotografii cu noul Renault Megane ne-am putut da seama ca a treia generatie a hatchback-ului francez va fi promovata altfel de catre constructorul francez. "Altfel" inseamna ca francezii vor sa scoata in evidenta sportivitatea masinii si prin design, dar si prin caracteristicile tehnice.

Este evident ca noul Megane (mai ales versiunea in 3 usi) arata foarte dinamic, masina avand parte de multe priviri admirative la Salonul Auto de la Paris unde a fost lansata oficial.

Noul Renault Megane Coupe star in Need For Speed Undercover!Iata ca cei de la Renault au mai facut un pas important la capitolul imagine reusind sa incadreze noul Megane Coupe in "distributia" celui mai nou joc video din seria NFS - Undercover. Francezii spun ca au colaborat mai bine de un an cu cei de la Electronic Arts pentru ca performantele modelului Megane sa fie redate cat mai fidel in noul Undercover. Adevarul e ca, in NFS, modelul francez face parte dintr-o galerie selecta, formata din masini foarte performante, iar acest lucru ar trebui sa-i contureze o imagine de model sportiv printre publicul tanar - adica publicul tinta pentru aceasta masina.

Noul Renault Megane Coupe star in Need For Speed Undercover!Creat acum 14 ani si evoluand de la an la an, jocul Need for Speed, care este dezvoltat si distribuit de Electronic Arts a ajuns sa fie printre cele mai apreciate jocuri video cu masini din intreaga lume. Ultima versiune - Undercover - va fi lansata in Europa pe 21 noiembrie.

Mai jos puteti vedea trailerul cu noul Megane Coupe in NFS - Undercover, iar aici puteti admira masina in standul Renault de la Paris.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.