4TuningFestival, primul festival de tuning, drift si sunet, are loc in weekend la Romexpo, fiind un mix intre expozitie, demonstratii si competitii de profil.

La eveniment vor fi prezente peste 120 de masini tunate si 50 de firme expozante.

Primul festival de tuning, drift si sunet, are loc in weekend la Bucuresti"Daca in evenimentele organizate pana acum puneam accentul pe partea expozitionala si pe masinile modificate, la 4TuningFestival adaugam elemente de spectacol si competitie. Spectacolul este asigurat de invitatii si partenerii nostrii de la King of Europe si de piloti romani de raliu. Competitiile de car audio, tuning si drift, vor confirma cele mai reusite masini si evolutii", a declarat Gratian Sonu, CEO 4Tuning.

In premiera nationala vor participa piloti de drift (derapaje laterale controlate) din campionatul King of Europe, cea mai importanta competitie de gen la nivel european.

Primul festival de tuning, drift si sunet, are loc in weekend la Bucuresti"Driftul european va sosi prima data in Romania pe 18-19 Octombrie 2008. Campionatul de drift King of Europe va oferi in premiera o demonstratie in cadrul 4TuningFestival Bucuresti. Aceasta demonstratie este un preambul al primei etape oficiale de drift din Romania, care va marca intrarea acestei tari in circuitul KOE Drift Series", a precizat Michael Procureur, directorul King of Europe.

Pe parcursul celor 2 zile ale evenimentului, Asociatia Romana de Tuning Auto (A.R.T.A.) va organiza competitiile: Campionatul National de Tuning, Campionatul National de Drift, Campionatul National de Car-Audio.

La eveniment vor participa pilotii romani din Campionatul National de Rally, Titi Aur, Daniel Onoriu, Catalin Cismariu.

Castigatorii vor primi premii in valoare totala de peste 6.000 euro.

4TuningFESTIVAL are loc pe 18-19 Octombrie la Bucuresti, in Complexul Expozitional Romexpo intre orele 10:00 si 20:00, pretul unui bilet este de 15 lei.

Sursa: Wall-Street


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.