Piata de masini de lux rulate s-a dublat in august comparativ cu anul trecut, inmatriculandu-se 22 de unitati in Romania, iar in primele 8 luni a crescut cu 176%, la 108 unitati.

Piata de masini de lux rulate s-a dublat in august in RomaniaGama de masini de lux prezenta pe piata second-hand din Romania cuprinde marcile Bentley, Maserati, Aston Martin, Ferrari, Rolls-Royce, Lamborghini, Maybach si Wiesmann.

Marca exclusivista cu cea mai mare crestere pe piata de masini rulate din Romania a fost in primele opt luni Bentley cu 39 de unitati, reprezentand un avans de 160% fata de aceeasi perioada din 2007.

Maserati a avut 19 inmatriculari de masini rulate in primele opt luni din 2008 in Romania, in crestere cu 533% fata de intervalul ianuarie-august 2007.

Circa 350% a fost avansul de masini rulate Aston Martin in primele opt luni din 2008, cu 18 unitati inmatriculate, fata de 4 masini in perioada similara din 2007.

Romanii au inmatriculat 16 masini rulate Ferrari in primele opt luni ale anului, reprezentand o crestere de 78% fata de perioada similara din 2007.

Marca Rolls-Royce si-a pastrat acelasi numar de inmatriculari masini rulate in primele opt luni ale anului, comparativ cu 2007, de 6 unitati.

Anul acesta in primele opt luni au fost inmatriculate pe piata romaneasca 4 masini second-hand Lamborghini, iar anul trecut una singura in intervalul ianuarie-august.

Piata de masini de lux rulate s-a dublat in august in RomaniaMarca Maybach a avut pe piata second-hand din Romania 4 masini inmatriculate in perioada ianuarie-august 2008, fata de o singura masina in acelasi interval din 2007.

Anul acesta au fost inmatriculate in Romania doua exemplare second-hand ale marcii Wiesmann.

Sursa: Wall-Street

Citeste si alte articole pe Wall-Street:
1. AAA Auto Romania vrea sa vanda 49% actiuni unei societati auto locale
2. Piata de masini rulate a avansat cu 99% la 8 luni
3. Renault va concedia 2.000 de salariati din mai multe tari europeneTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.