Mercedes a prezentat o noua editie speciala a roadster-ului SLR McLaren.

O noua editie speciala SLR McLaren. Poate ultimaSe stie ca SLR McLaren se apropie de finalul carierei, dar germanii (impreuna cu britanicii) mai lanseaza o editie speciala. De fapt este o editie speciala a unei editii speciale. Asta pentru ca SLR McLaren 722 S este de fapt o versiune imbunatatita a modelului SLR 722, iar acesta din urma a fost lansat pentru a comemora victoria din cursa de anduranta Mille Miglia din 1955, cu Sterling Moss la volan.

O noua editie speciala SLR McLaren. Poate ultima722 S nu dispune de modificari semnificative care sa afecteze cifrele motorului - comparativ cu modelul 722 lansat acum ceva timp. Astfel, propulsorul V8 supraalimentat, de 5,5 litri dezvolta 650 CP (fata de 626 CP la modelul SLR McLaren Roadster normal) si 820 Nm, iar performantele sunt pe masura: 722 S accelereaza de la 0 la 100 km/h in 3,7 secunde (0-200 km/h in 10,6 secunde) si atinge o viteza maxima de 335 km/h.

Masina a primit arcuri si amortizoare mai rigide, iar garda la sol a fost redusa cu 10 mm.

Mercedes SLR McLaren 722 S Roadster dispune de un plafon textil care poate fi pliat/depliat automat, dupa ce soferul il desprinde manual de rama parbrizului.
Masina va fi disponibila incapand cu luna ianuarie a anului viitor si va fi construita in 150 de exemplare la uzina din Woking, Anglia.

SLR McLaren se afla la finalul carierei si se pare ca Mercedes si McLaren nu vor mai construi o noua generatie a acestuia, ambii constructori urmand sa lanseze cate un model propriu.

O noua editie speciala SLR McLaren. Poate ultima


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.