Volkswagen a pregatit deja o editie de colectie a noului Golf VI.

Noul Volkswagen Golf VI - Editie de colectieNoul VW Golf, a sasea generatie, nu a debutat inca oficial la Salonul Auto de la Paris, dar germanii au creat deja si o editie de colectie. Este probabil prima editie speciala a noului model si va fi tinuta minte pentru ca a debutat practit odata cu masina in sine.

Golf-ul mai special, numit "Collectors Edition" va fi disponibil la cerere, in afara nivelelor de echipare "Trendline", "Comfortline" si "Highline".

Noul Volkswagen Golf VI - Editie de colectie"Collector Edition" este vopsit intr-o culoare speciala spun cei de la VW, un albastru foarte inchis - "Moonlight blue pearl effect", iar grila radiatorului (neagra la masina de serie) este vopsita in aceeasi culoare. Jantele oferite sunt unele de 18 inch, "Vancouver" si pot fi comnadat optional si pentru masina de serie.

Interiorul este tapitat cu piele naturala, germanii afirmand ca este vorba de primul Golf care foloseste piele naturala. Culoarea maro a fost aleasa de Walter de Silva in ideea de a aminti de finetea pantofilor italieni lucrati complet manual.

Golf VI Collectors Edition a fost creat de o echipa de designeri conduse de Walter de Silva si de directorului departamentului "Lifestyle & Performance".

Noul Volkswagen Golf VI - Editie de colectie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.