Hyundai pregateste o versiune hibrid pentru SUV-ul Santa Fe.

Hyundai Santa Fe in versiune hibrid: 6,4 /100 kmPrincipala noutate Hyundai la Salonul Auto de la Paris va fi noul i20, dar pe langa acest model coreenii vor prezenta si un concept hibrid pe baza actualului model Santa Fe.

Ideea este una mai degraba de afisare a interesului pentru aspectele ecologice decat de eficienta in sine. Hyundai a ales sa arate tehnologia hibrid pe cel mai mare SUV al sau si in combinatie nu cu un turbodiesel, cum ar fi fost probabil mai eficient, ci cu un propulsor pe benzina.

Hyundai Santa Fe in versiune hibrid: 6,4 /100 kmConceptul foloseste o combinatie intre un motor electric, alimentat de baterii, care dezvolta 40 CP si un propulsor pe benzina, de 2,4 litri, a carui putere maxima este de 160 CP. Cutia de viteze este una automata, cu 6 trepte.

Coreenii spun ca Santa Fe hibrid emite doar 148 grame CO2/km, consumul mediu fiind de aproximativ 6,4 l/100 km.

Mai multe informatii despre acest concept vor fi disponibile la prezentrea oficiala a masinii, in cadrul Salonului Auto de la Paris.

Hyundai Santa Fe in versiune hibrid: 6,4 /100 km

Hyundai Santa Fe in versiune hibrid: 6,4 /100 km


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.