Politia kuweitiana va alerga dupa infractorii locali cu o masina americana.

Actualul Dodge Charger tinde sa devina o masina populara in departamentele de politie ale mai multor tari, in afara de SUA, unde Charger este deja "inrolat" in politie de mult timp.

Politia din Kuweit foloseste Dodge Charger!Grupul Chrysler a prins un contract foarte bun, mai ales la nivelul imaginii. Americanii vor livra Ministerului de Interne din Kuweit 150 de exemplare Dodge Charger ce vor fi folosite de politia acestei tari. Oficialii din Kuweit au venit la sediul central Chrysler/Dodge, au inspectat masinile si s-au declarat foarte multumiti, mai ales ca au avut si ocazia unui test cu masinile pe un circuit special. Ei spun ca masina a fost aleasa in special pentru prestanta pe care o va oferi fortelor de ordine din politie.

Dodge Charger, lansat acum aproape 3 ani reprezinta reincarnarea moderna, dar cu influente retro a uneia dintre cele mai iubite muscle-car-uri americane. Masina este disponibila cu 3 propulsoare, cel mai mic fiind un V6 de 2,7 litri si 178 CP. Urmeaza tot un V6, dar de 3,5 litri, care produce 250 CP. Adevaratii pasionati de Charger vor alege insa propulsorul HEMI, de 5,7 litri, care dezvolta o putere maxima de 350 CP. Transmisia este asigurata de o cutie de viteze automata, cu 4 trepte.

In comunicatul de presa, cei de la Chrysler nu precizeaza ce motorizari au masinile livrate politiei din Kuweit, dar putem presupune ca e vorba de V8-ul HEMI. Din cate se stie, nu prea sunt probleme cu benzina in Kuweit...

Politia din Kuweit foloseste Dodge Charger!

Politia din Kuweit foloseste Dodge Charger!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.