Mitsubishi a dezvoltat o noua masina de raliuri, pe baza lui Lancer.

Un nou bolid de raliuri de la Mitsubishi - Racing LancerConstructorul nipon, impreuna cu echipa de motorsport a dezvoltat o noua masina care va participa in diferite competitii de rally-raid, inclusiv in nou formatul campionat Dakar Series.

Racing Lancer este de fapt o versiune Lancer adaptata unei platforme de rally-raid, masina fiind deja inscrisa la cateva curse, chiar daca testele continua.

Un nou bolid de raliuri de la Mitsubishi - Racing LancerMotorul este unul nou, testat inainte si pe versiunile Pajero care au participat in primele curse ale Dakar Series. Este vorba de un turbodiesel de 3 litri, a carui putere maxima este estimata la 260 CP, cuplul maxim fiind de peste 650 Nm. Pilotii Mitsubishi s-au aratat incantati de masina si in special de motor datorita cuplului mare si majorarii plajei de turatie pe care sunt disponibile valorile maxime ale puterii si cuplului.

Un nou bolid de raliuri de la Mitsubishi - Racing Lancer
Racing Lancer, care dispune de un sistem de tractiune integrala cu diferential central cu alunecare limitata, a parcurs deja peste 8.000 km in teste, iar acestea nu s-au terminat. In august si octombrie masina va mai trece prin doua teste, fiecare a cate 4.000 km. Toate acestea pentru titlul suprem: campion al raliului Dakar.

Un nou bolid de raliuri de la Mitsubishi - Racing Lancer


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.