Monovolumul niponilor a incheiat testul de fiabilitate facut de Auto Bild.

Mazda5 - 100.000 km fara problemeMazda5 a incheiat testul de anduranta de 100.000 km al revistei Auto Bild din Germania fara nici o defectiune tehnica, fiind declarat unul dintre cele mai fiabile modele testate. Autovehiculul a obtinut o cotatie ridicata si a fost clasat pe locul doi in topul realizat de publicatia germana, dupa un alt vehicul din portofoliul constructorului nipon – Mazda6. Cele doua vehicule ocupa primele doua locuri intr-un top care include 31 de modele.

Mazda5 - 100.000 km fara problemeAuto Bild a apreciat fiabilitatea modelului Mazda5, comparand-o cu “precizia unui ceasornic”. Echipa de test a fost convinsa si de performantele dinamice ale motorului diesel de 143 CP, de spatiul generos de la interior, de accesul facil pe bancheta din spate prin intermediul usilor culisante si de confortul de care beneficiaza pasagerii. Publicatia a mai punctat si elemente de cost, precum rata scazuta de depreciere a valorii de cumparare si consumul redus de combustibil chiar si in regim de condus sportiv.

Cu toate acestea, principalul factor care claseaza Mazda6 si Mazda5 pe primele doua locuri in topul testelor de anduranta de 100.000 de km al celor de la Auto Bild este fiabilitatea.

Mazda5 - 100.000 km fara probleme

Mazda5 - 100.000 km fara probleme


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.