BMW Group a lansat in Romania cele mai puternice versiuni ale modelelor Mini si Mini Clubman.

Mini si Mini Clubman in versiune John Cooper WorksBMW Group Romania, importatorul marcilor BMW si Mini pe plan local, a lansat modelul Mini John Cooper Works la un pret de pornire de 24.280 euro fara TVA si modelul Mini Clubman John Cooper Works la un pret de 25.980 euro fara TVA.

Ambele modele dispun de acelasi motor turbo, de 1,6 litri, care produce 211 CP si 260 Nm (280 Nm cu Overboost). Totul este setat pentru o tinuta de drum sportiva: directia, suspensiile, franele si chiar cutia de viteze (cu raporturi modificate).

Cele doua modele beneficiaza optional de DSC (Dynamic Stability Control) ce include si DTC (Dynamic Traction Control). De asemenea este disponibila o gama larga de sistem de siguranta activa: asistare a franarii si asistare la pornirea din rampa, distributie electronica a fortei de franare si Cornering Brake Control (control electronic al franarii in viraje).

Mini John Cooper Works accelereaza de la 0 la 100 km/h in 6,5 secunde si atinge 238 km/h, consumul mediu este de 6,9 litri/100 km.

Mini Clubman John Cooper Works atinge 100 km/h in 6,8 secunde, iar viteza maxima este tot de 238 km/h. Consumul mediu este de 7 litri/100 km.

Mini si Mini Clubman in versiune John Cooper Works


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.