Seat a anuntat ca pregateste un nou model de clasa medie, numit Exeo.

Spaniolii pregatesc un model de clasa medie, numit Exeo, pe care il vor prezenta anul viitor, la scurt timp dupa prezentarea oficiala modelul urmand sa debuteze si in Romania.

Spaniolii spun ca Exeo marcheaza debutul unei noi ere in istoria Seat, atat din punct de vedere al designului cat si tehnologic, desi este de asteptat sa foloseasca platforma tehnica a modelelor de clasa medie din grupul Volkswagen.

Seat Exeo se va lansa anul viitorSurprize ar putea aparea la nivelul designului, dar deocamdata constructorul nu a prezentat nici o poza cu masina. Probabil o vom vedea la Salonul Auto de la Paris din toamna acestui an.
Denumirea aleasa de constructorul iberic ilustreaza aspiratiile brandului mediteranean, „Exeo” fiind un derivat al latinescului „Exire", tradus prin expresia „a merge mai departe", „a merge dincolo de limite".

Masina va intra in competitie directa cu Ford Mondeo, Opel Insignia, Mazda6 si Renault Laguna.

Seat a precizat ca Exeo este o berlina care nu va inlocui in gama modelul Toledo, programat sa mai ramana in productie cativa ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.