Audi a operat un facelift pentru modelul A3.

Audi A3: Forte noi in clasa compacta!Pana la lansarea viitoarei generatii a modelului A3, Audi spera sa impulsioneze vanzarile actualei generatii printr-un facelift important.
Practic, Audi a grefat pe A3 cam toate elementele care definesc limbajul estetic recent al celor mai noi modele Audi.

Farurile au fost complet schimbate cu unele care au integrata acea linie de LED-uri care face senzatie pe noile A4/A5, iar stopurile au primit structura interna de la cele prezente pe Q7 si Audi TT. De asemenea modificari axista si la spoilerele fata/spate.

Audi A3: Forte noi in clasa compacta!Cu ocazia acestui facelift, Audi a introdus in gama si versiunea Sportback a lui S3 (modelul cu 5 usi). Acesta dispune de un propulsor de 2 litri, turbo, care produce 265 CP. Tractiunea este integrala, acceleratia 0-100 km/h se face in 5,8 secunde, iar viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h.

De asemenea, este disponibila acum pe versiunea cu facelift si suspensia adaptiva cu amortizoare controlate prin intermediul unui camp magnetic.

Audi A3 dispune de o gama larga de motoare, 5 pe benzina si trei versiuni turbodiesel, care acopera intervalul 102 CP - 265 CP.

Masina va fi disponibila din acesta vara, pretul de baza fiind de 20.350 euro (in Germania).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.