Presedintelui FIA i se cere insistent demisia dupa ce s-au aflat mai multe detalii despre aventura sa sexuala din Londra.

Max Mosley – aproape de demisie din cauza unui scandal sexualScandalul a izbucnit saptamana trecuta dupa ce News of the World a prezentat orgia la care a participat Mosley in compania a cinci prostituate. S-a spus inca de atunci ca Mosley, in varsta de 67 de ani si-a “condimentat” distractia cu o tema foarte sensibila. Presedintele FIA a aparut in ipostaza unui lider nazist care supune si ulterior este biciuit de una dintre femeile pe care, spune News of the World, le-ar fi platit cu 5.000 de dolari.

Initial, Mosley a recunoscut ca a participat la respectiva orgie, dar a negat ca ar fi folosit vreun motiv nazist. Din pacate pentru el, cotidianul a venit cu proba video.

Presat de opinia publica si de presa sa demisioneze, Mosley a afirmat ca nu are de ce pentru ca tot ceea ce sa intamplat tine de viata sa personala si de intimitate – “daca as fi fost prins conducand cu viteza excesiva pe un drum public sau sub influenta alcoolului, mi-as fi prezentat demisia in aceeasi zi. Acest ziar de scandal a obtinut prin mijloace ilegale dovezi cu ceva ce am facut in particular si, cu toate ca este inacceptabil pentru unii oameni, a fost inofensiv si legal

Cum se intampla in astfel de cazuri presa a dezgropat “putin” si trecutul lui Max Mosley. Tatal sau impartasea convingerile fasciste si la nunta acestuia din Berlin (1936) invitat de onoare a fost…Adolf Hitler.

Mosley, aflat la presidentia Federatiei Internationale de Automobilism din 1993, conteaza pe suportul majoritatii organizatiilor afiliate la FIA, dar se pare ca acest suport nu este chiar atat de consistent pe cat spera britanicul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.