Micul Fiat 500 s-a lansat oficial si pe piata din Romania.

Fiat 500 este una dintre cele mai mediatizate masini din acest moment. Pe langa lansarea internationala de o amploare mai rar intalnita, cei de la Fiat au avut grija ca fiecare lansare pe pietele importante sa fie la inaltime.

Fiat 500 este disponibil acum si in Romania!Nici nu e de mirare ca masina este deja foarte cunoscuta si apreciata. Fiat a reusit o interpretare extraordinara a designului modelului initial, model care a motorizat o mare parte a populatiei din tara sa natala. Designul reusit este punctul forte al masinii, iar cererile si interesul cumparatorilor au depasit asteptarile celor de la Fiat. Modelul 500 a fost declarat anul trecut "Masina Anului in Europa" pentru anul 2008.

Fiat 500 este disponibil acum si in Romania!Iata ca a venit si randul importatorului roman sa lanseze pe piata din tara noastra acest model. Fiat 500 costa, in versiunea de baza - Pop - 11.500 euro cu TVA inclus, pret valabil pentru motorul pe benzina de 1,2 litri si 69 CP. Mai sunt disponibile inca doua versiuni de echipare, Lounge si Sport. Cel mai scump Fiat 500 costa 13.800 euro, propulsorul fiind cel de 1,3 litri MultiJet.

Fiat 500 este disponibil acum si in Romania!Masina este oferita cu multe echipamente de confort in versiunea de serie. Astfel, nivelul de echipare Pop, pentru care sunt necesari 11.500 de euro, include: inchidere centralizata, ABS cu EBD, aer conditionat, radio CD cu MP3 si 7 airbag-uri, Fiat 500 tintind din start obtinerea a 5 stele la testele EuroNCAP, in ciuda dimensiunilor reduse (obiectiv pe care l-a si atins, testul fiind efectuat anul trecut).

Deocamdata, Fiat 500 este disponibil in tara noastra cu o gama de 3 propulsoare: 1,2 litri benzina (69 CP), 1,3 litri MultiJet (75 CP) si 1,4 litri benzina (100 CP).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.