Constructorul italian organizeaza o alta aventura cu doua masini Ferrari.

Ferrari continua seria evenimentelor care au ca scop demonstrarea faptului ca masinile cu sigla calutului cabrat nu pornesc doar duminica, sau cand merg la diferite show-uri, ci in fiecare zi. Adica sunt masini care rezista si utilizarii normale, indelungate, pe drumuri nu neaparat perfecte.

Pe 25 februarie, doua masini Ferrari 612 Scaglietti (V12, 540 CP) vor porni din orasul Mumbai intr-un tur al Indiei, tur care s eintaind epe o perioada de 72 de zile, timp in care vor fi parcursi aproximativ 11.000 kilometri.

Cu aceasta ocazie, Ferrari vrea sa-si faca putina publicitate intr-o tara despre care spune ca are o serioasa crestere economica.

Pe de alta parte, soferii celor doi bolizi vor trebui sa fie foarte atenti la "obstacolele" formate din micile masini Tata Nano, care daca nu au napadit inca, vor umple cat de curand drumurile din India.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.