Primul film oficial cu noul BMW M3 Cabrio, lansat in aceasta luna de constructorul german.

VIDEO: noul BMW M3 CabrioModelul actual se bazeaza pe Seria 3 Cabrio, care a adoptat, in premiera pentru BMW, solutia CC, adica cabrio-coupe. Asta inseamna ca M3 Cabrio dispune de un pavilion rigid retractabil care il poate transforma, in doar 22 de secunde, din cabriolet in coupe si invers.

VIDEO: noul BMW M3 CabrioPerformantele sunt asigurate de un motor V8 de 4 litri care livreaza 420 CP si 400 Nm si care se poate tura pana la 8.400 rpm. Transmisia este asigurata de o cutie manuala cu 6 trepte, dar acum se poate opta si pentru o cutie cu dublu ambreiaj, care permite schimbarea foarte rapida a treptelor, fara intreruperi de putere. Aceasta cutie dispune si de mai multe setari in privinta rapiditatii schimbarii treptelor, iar taria amortizoarele poate fi de asemenea setata in functie de preferintele soferului.

Acceleratia 0-100 km/h se face in 5,3 secunde, cu 0,5 secunde mai mult decat la coupe, iar daca masina dispune de cutia cu dublu ambreiaj timpul este 5,1 secunde.

VIDEO


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.