Au aparut si primele imagini de presa cu noul Passat CC, coupe-ul cu patru usi al celor de la Volkswagen.

Dupa prezentarea oficiala de la Salonul Auto de la Detroit si dupa furnizarea informatiilor legate de masina, VW a facut public si primul clip de presa care ne arata CC-ul in miscare.

Noul model dispune de o platforma tehnica identica cu cea a modelului Passat pe care il stim toti, diferente mari fiind prezente insa la nivelul esteticii.

Masina are garda la sol redusa cu 5 cm, iar lungimea a crescut cu aproximativ 3 cm. Partea frontala dispune de blocuri optice redesenate, dar cel mai mult atrage atentia spetele si partea laterala care plonjeaza catre partea posterioara, de aici provenind senzatia de coupe. Si stopurile au o alta forma fata de cele de la Passat, acestea fiind mai rotunjite si intinzandu-se si pe aripile laterale spate. Per total, s-a reusit imprimarea unui design mai elegant si mai dinamic, aceste aspecte fiind sustinute si de motoare pe masura: 1,8 litri TSI (160 CP), 2.0 FSI (200 CP), 3.6 V6 (300 CP), 2.0 TDI de 140 CP si 170 CP.

Video VW Passat CC


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.