Skoda Auto a dezvoltat un nou instrument educational pentru siguranta copiilor, o aplicatie multimedia ce ajuta la deprinderea regulilor de circulatie.

Pe langa informatiile privind siguranta copiilor pe sosele, site-ul www.skodahrou.cz ("Skoda hrou" este un joc de cuvinte, iar traducerea din limba ceha este "educatie prin joaca") include si un numar mare de jocuri, acestea fiind destinate sa creasca atractivitatea.

Aplicatia interactiva beneficiaza de un design complex, copiii parcurgand povestiri despre situatii din trafic, situatii tip si jocuri menite sa-i ajute in deprinderea obiceiurilor necesare cresterii sigurantei lor in traficul cotidian.

Skoda propune un nou site de siguranta rutiera pentru copiiCinci povesti din trafic: "Tony si bicicleta sa", "Christine si orasul", "Joaca in parc", "Vizita la cinema" si "In vizita la bunica" sunt imbinate cu o prezentare a instrumentelor si termenilor cheie pentru siguranta activa si pasiva a pasagerilor. Site-ul www.skodahrou.cz ofera nu numai un feed-back extrem de folositor sub forma unor teste de cunostinte, dar contine si numeroase jocuri legate de reguli de circulatie rutiera, siguranta (cunoasterea semnelor de circulatie, exersarea parcarii unui automobil), wallpapere si screensavere cu masini Skoda, ce pot fi descarcate de pe internet sau e-cards muzicale.

"Siguranta pe strazi" de la "Skoda hrou" este un proiect care a fost in principal creat pentru copiii de scoala primara cu varste cuprinse intre 6 si 11 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.